Trouwambtenaar Maurits

De huwelijksceremonie. Het belangrijkste van een bruiloft. Persoonlijk, emotioneel, hilarisch tegelijk. En het liefst vooral NIET gewoontjes of standaard. Maurits zorgt hier allemaal voor! De dag van je leven, mag Maurits daarbij zijn?

''Ja, ik wil'' ?? Neem gerust contact op.

DE EERSTE STAP

In een gesprek die Maurits vooraf de ceremonie voert met het bruidspaar vraagt hij jullie het hemd van het lijf. Hij wil alles over jullie weten. Het doel hiervan? Een persoonlijk verhaal tijdens de ceremonie, wat jullie maar ook alle genodigde zullen herkennen. Dit zorgt voor veel humor. En als het mag, ook een traan.

Het wordt een speech op maat. Herkenning, een brok in de keel, een schaterlachende zaal; Maurits maakt er een onvergetelijk moment van.

EEN COMPLEET ENTERTAINMENT PAKKET

Naast Maurits is het ook mogelijk om hier andere artiesten voor uw bruiloft te boeken. Zoals een DJ voor de feestavond, of een zangeres die tijdens de ceremonie, diner of feestavond er een goede sfeer inbrengt.

EMMA LA CROIX (Zangeres)

Emma la Croix is een 21-jarige zangeres en heeft al meerdere grote optredens op haar naam staan. In 2021 zat ze in het SBS6-programma ”We Want More” waarin Emma de Halve Finale bereikte. Optreden als zangeres is haar grote passie. Emma is van alle genres thuis. Van pop tot soul. December 2022 stond Emma zelfs als zangeres in de Ziggo Dome, waar ze meer dan 10.000 mensen uit hun dak liet gaan. Emma is voor allerlei soorten optredens te boeken. Haar specialiteiten: Bruiloften, Dinnershows, Kerstborrels, Feestavonden. Met Emma op uw bruiloft tijdens de ceremonie of feestavond wordt het een onvergetelijk moment.

FEEST DJ MENTTWIT

Bent u op zoek naar een professionele DJ eventueel met drive-in show dan bent u bij DJ Mentwitt aan het juiste adres. Voor een bruiloft, huwelijksjubileum, personeelsfeest of verjaardag, eigenlijk voor elke willekeurige feestavond in de kroeg of in de zaal, DJ Mentwitt weet de juiste toon te zetten. Hij verzorgt al jaren de muziek op de meest uiteenlopende feesten door heel Nederland, en weet ook als geen ander hoe hij de dansvloer vol moeten krijgen… en houden! Hij creëert een gezellige sfeer en bouwt de sfeer geleidelijk aan op. Vanaf het moment dat er gedanst mag worden, zorgt hij dat de dansvloer niet meer leeg is voor je feest voorbij is!

CONTACT